کد خبر 56581
تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۳۹۰ - ۱۴:۲۲

اسهال، مسموميت‌هاي غذايي، گرمازدگي و يبوست مهمترين بيماريهاي شايع در فصل تابستان هستنند و شهروندان در صورت ابتلا به اين بيماريها بايد از غذاهاي كم حجم و مايعات زياد استفاده كنند.

به گزارش مشرق به نقل از مهر، مدير دفتر تحقيق و توسعه معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي اهواز با اعلام اين خبر گفت: با توجه به اينكه استان خوزستان، استاني گرمسير است و اين بيماريهاي گوارشي بيشتر در فصل تابستان شايع هستند مصرف غذاهاي كم حجم و مايعات زياد در اين بيماريها اهميت زيادي دارد.

دكتر سيد محمد تقي منصوري افزود: مصرف آنتي بيوتيك و داروهاي خوراكي قوي در مسموميت‌هاي غذايي توصيه نمي‌شود.

وي با بيان اينكه مسموميتهاي غذايي از طريق مصرف غذاي آلوده ايجاد مي‌شود، آشنايي با علايم اين بيماري را بسيار مهم دانست و تصريح كرد: ارائه شرح حال نادرست بيمار به پزشك، ممكن است باعث تجويز داروهاي اشتباه شود.

مدير دفتر تحقيق و توسعه معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي اهواز تاكيد كرد: مسموميتهاي غذايي به ويژه پس از مصرف فست‌ فودها و غذاهاي حاوي مواد نگهدارنده گاهي به صورت سر درد بروز مي‌كند كه پس از چند ساعت برطرف مي‌شود.

منصوري همچنين گفت: انواع شديد مسموميت‌هاي غذايي ممكن است باعث ايجاد سردرد همراه با تهوع، استفراغ و يا دل پيچه و اسهال شوند و اين در حاليست كه ممكن است همه اين علايم در بيمار ظاهر نشوند.

وي به بيماران مبتلا به اين نوع مسموميتها توصيه كرد: بايد فورا به پزشك مراجعه كنند و از مصرف خودسرانه داروهاي پيشگيري از اسهال خوداري كنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس